MENU

Sistemi

 GL 3200
ORIGINAL 

Ta sistem je postal klasičen original,po katerem ocenjujemo vse druge sisteme za podaljševanje las.Ta sistem še nima tekmeca in ustvarja edinstvene rezultate.Klešča Great Lengths 3200 Thermal sistema segrejemo na eni strani.Temperatura je ista najnižji temperaturi katerega koli lasnega likalnika in se uporablja za mehčanje Great Lengths spojev,medtem ko ostali sistemi uporabljajo lepilo ali vosek,ta sistem dopušča zelo natančno namestitev pramenov.Ustvarja neopazne spoje, ki jih lahko poljubno česemo in so trpežni. Kar pa je najbolj pomembno-NE POŠKODUJEJO VAŠIH LAS.

Ultrasonic 5000
NASLEDNJI KORAK

Tehnologija je strast GREAT Lengths-a in na novo predstavljen sistem Ultrasonic 5000 je rezultat te strasti. Metoda ne uporablja toplote. Prameni Great Lengths se pritrjujejo s pomočjo ultrazvočnih valov.Spoji so pri tej metodi neopazni in prav tako prožni kot pri sistemu 3200 Thermal. Sistem Ultrasonic 5000 je tako primeren za stranke, ki imajo tanke lase. Sistem Ultrasonic 5000 je enostavno rečeno najboljši sistem za podaljševanje las.

Multisonic 
BODOČNOST PODALJŠEVANJA LAS 

Ta neverjetni sistem je sprožil čisto novo dimenzijo podaljševanja las. Omogoča podaljševanje las po celotni glavi v manj kot eni uri, namesto 3-4 ur kot pri  drugih  sistemih. S takšnim sistemom fiksiramo od 7 do 10 pramenov naenkrat v samo 20-tih sekundah. Priprava naredi vse sama, zato ne potrebujemo pramene pritrjevati z našimi prsti. S takšno nenavadno natančnostjo in hitrostjo spajanja priprava popolnoma izstopa od vseh drugih sistemov in jo smatramo za revolucionarni napredek 21. stoletja na področju podaljševanja las.