MENU

Proizvodi za nego las


dailyDAILY MOISTURE SHAMPOO- 250 ml

 

Šampon z edinstvenim Antioksidant  kompleksom  iz naravnih izvorov  GSP-T in Aquarich kompleksom  je idealen za vsakodnevno uporabo. Uravnava vlago, vitalnost in neguje lase. Lasem daje sjaj in volumen. Zaključna  nega še z Great Lengths  Anti- Tap-Water. Great Lengths produkti delujejo aktivno na obe strukturi las.

Uporaba: Nanesite na mokre lase, nežno masirajte in temeljito izperite. Po potrebi postopek ponovite. 

colourCOLOUR REFLEX SHAMPOO – 250 ml

 

Šampon z edinstvenim Antioksidant  kompleksom  iz naravnih izvorov  GSP-T in Solamer GR 8, namenjen   za dolgo obstojnost barve  in visok sijaj  za barvane lase. Zaključna  nega še z Great Lengths  Anti- Tap-Water.GREAT LENGTHS produkti delujejo aktivno na obe strukturi las. Uporaba: Nanesite na mokre lase, nežno masirajte in temeljito izperite. Po potrebi postopek ponovite. 

 

 

structureSTRUCTURE REPAIR SHAMPOO – 250 ml

 

Šampon z edinstvenim Antioksidant  kompleksom  iz naravnih izvorov GSP-T in Pro- keratinom za zaščito suhih in razcepljenih las. Keratin lase neguje, uravnava vlago , lasem daje sijaj in vitalnost.  Zaključna  nega še z Great Lengths  Anti- Tap-Water. Great Lengths produkti delujejo aktivno na obe strukturi las.

Uporaba: Nanesite na mokre lase, nežno masirajte in temeljito izperite. Po potrebi postopek ponovite. 

 

 conditionerCONDITIONER 60 sec. – 250 ml

 

Ekstra hranljiva maska za lase z z edinstvenim Antioksidant  kompleksom  iz naravnih izvorov  GSP-T, Aquarich kompleksom   in Aloje vero   za zaščito suhih in razcepljenih las. Lase hrani, obnavlja, ščiti ter jim daje vitalnost in sijaj. Lasje so mehki in voljni za razčesavanje.Uporaba: nanesite na oprane lase po celotni dolžini las in pustite delovati 1-2 minuti. Dobro izperite. Po uporabi negujte še z Anti- Tap – Water. GREAT LENGTHS produkti delujejo aktivno na obe strukturi las. 

hair maskHAIRMASK EXTRA RICH – 200 ml

 

Ekstra hranljiva maska za lase z z edinstvenim Antioksidant  kompleksom  iz naravnih izvorov  GSP-T, jojoba oljem i    in Pro- keratinom   za zaščito suhih in razcepljenih las. Lase hrani, obnavlja, ščiti ter jim daje vitalnost in sijaj. Lasje so mehki in voljni za razčesavanje.Uporaba: nanesite na oprane lase po celotni dolžini las in pustite delovati 5-6 minut. Dobro izperite. Po uporabi negujte še z Anti- Tap – Water. GREAT LENGTHS produkti delujejo aktivno na obe strukturi las.

 
protectorPROTECTOR INSTANT CARE SPRAY – 200 ml

 

Sprej za lase z edinstvenim  Antioksidant  kompleksom  iz naravnih izvorov  GSP-T in Salamer GR8  za nego normalnih las in las ki so na meji z suhimi lasmi.  Lasem daje nego  in sijaj, uravnava vlago in  olajša česanje. Idealen za osvežitev pričeske. Uporaba: Lase posprejate v  oddaljenosti pribl. 20-30 cm ; na vlažne lase po pranju. Ne izpirajte. Pazite da ne pride v stik z očmi. 

serumSERUM HAIR FLUID – 50 ml

 

Olje za lase- inovativna formula z arganovim oljem lase neguje , daje jim sijaj in poboljšava razščesavanje.  Idealna nega za suhe, kodraste ali razcepljene lase.Uporaba: nanesite 2-3 kaplice na konice vlažnih las pred obilikovanjem.