MENU

O podjetju

great lengths nepiZgodovina Great Lengths

Vaše sanje se bodo uresničile

Rojstni kraj Great Lengths-a je London, eden izmed največjih svetovnih modnih centrov. Ustanovitelj Great Lengths-a, si je postavil cilj ustvariti sistem podaljševanja las na tako enostaven način,kot sta to striženje in sušenje las.Ko je leta 1991 razvil temelje Great Lengths-a je istočasno naredil  tudi prvo metodo zgostitve tankih las na zelo preprost način.

Ta inovacija je leta 1991 povzročila pravo revolucijo.Prvič v zgodovini podaljševanja las je David Gold lahko ponudil samo en sistem za podaljševanje in zgostitev las. Great Lengths je postal simbol našega časa: moški in posebej ženske so začeli vse bolj ceniti neagresivne raztopine in naravne proizvode. Tako je bil Great Lengths že od začetka v prednosti: do tedaj ni še noben drug sistem razvil podobno tehniko pritrjevanja dodanih pramenov na strankine prave lase.  Samo po sebi se tudi razume,da se uporabljajo 100% naravni človeški lasje najboljše kvalitete.

Nič čudnega ni,da se je Great Lengths na svetovnem trgu utrdil le v nekaj letih.Danes se ponujajo vrhunski Great Lengths frizerji z velikim uspehom in sicer v:

Veliki Britaniji, Italiji, Franciji, Avstriji, Nemčiji, Skandinaviji, Nizozenski, Belgiji, Grčiji, Španiji, Portugalski,

Švici, Luksemburgu, ZDA, Kanadi, Braziliji, Avstraliji, Novi Zelandiji, Rusiji, Kitajski, Afriki, na Karibih, Japonskem in še v mnogih državah sveta.