MENU

Negovalni nasveti

Negovalni nasveti za Great Lengths podaljške

UMIVANJE LAS 

Umivajte si svoje lase skrbno, najboljše dvakrat na teden. Da pa ne bi poškodovali keratinskih spojev si lase ne umivajte “z glavo navzdol”, temveč držite glavo vedno pokonci. Zato si umivajte lase le pod tušem ali pri frizerju. Pravica iz garancije, ki ste jo dobili pri Great Lengths, se upošteva le takrat, ko si svoje lase negujete z Great Lengths proizvodi, ki so posebej pripravljeni za Great Lengths pramene. Seveda so naši proizvodi tudi za Vaše lastne lase. Pazite na to, da si šampon in balzam vedno dobro izperete. 

SUŠENJE LAS

Dobro si ožmite mokre lase, namesto da si jih otresete. Ločite še mokre pramene las in si jih počesite z Great Lengths krtačo in se nujno izognite vsakemu trganju! Posušite najprej las ob lasišču in spojih, nato pa po dolžini in konice. Če pa si želite lase posušiti na zraku, Vam poročamo, da si okolico keratinskih spojev kljub temu prej posušite. 

KRTAČENJE IN ČESANJE 

  • Splošni nasveti

Da bi si lase lepše in lažje česali in krtačili, Vam priporočamo, da si jih dnevno ločujete po posameznih pramenih. To storite tako, da greste s prsti skozi lase, med spoji in lasiščem do konic. Vaš stilist Vam lahko pokaže, kako to najlažje storite. Nato pa si oblikujete pričesko, kakor si jo želite. Prosimo, ne česite si popolnoma mokrih las, vendar le malo vlažne ali rahlo posušene. 

  • O valovitih laseh

Valovitih las ne smemo krtačiti vsak dan, ker se drugače kodri uničijo. Zato za vsakodnevno nego priporočamo uporabo Afro glavnika ali pa kar prste, s katerimi greste od začetka do konca kodra. Navlažite pramene in ponovno oblikujete kodre. Le pred in po pranju si morate lase z Great Lengths krtačo skrbno razčesati. 

  • O ravnih laseh 

Ravne lase pa moramo vsako jutro in vsak večer dobro razčesati z Great Lengths krtačo. Pridržite pramene las na začetku in česite previdno in brez trganja od konic do začetka las. Vedno uporabljajte Great Lengths krtačo. 

SPANJE

Pred spanjem si Vaše lase spnite skupaj ali si jih povežite navzgor. Tako si jih najbolje zaščitite pred drgnjenjem Vašega telesa ob posteljnino in preprečite prepletanje. 

OBLIKOVANJE ZA PROSTI ČAS

Če preživljate svoj dopust na morju, potrebujejo Vaši lasje dodatno nego. Zelo je pomembno, da si jih po potabljanju, oz. ko si jih zmočimo, takoj umijemo, da odstranimo ostanke soli v laseh. V tem primeru pa po vsakem pranju uporabite tudi Conditioner 60 sec. in tekočino za lase (Hair fluid). Sicer pa ste v svojem prostem času skoraj neomejeni. 

TRAJNA, BARVE, TONIRANJE

Takšne obdelave las sme izvajati le osebni Great Lengths frizer. Le tako ste lahko popolnoma prepričani, da Vaša kvaliteta las in keratinski spoji ostanejo nepoškodovani.