MENU

Kvaliteta

Vitalna kvaliteta pravih las iz Indije

quality

Živi lasje vsebujejo dragoceno povrhnjico, ki ščiti lase pred vetrom, soncem in umazanijo. Ta tako imenovana “Cuticula” skrbi tudi za sijaj in prožnost vaših las. Le lase z nepoškodovano povrhnjico je mogoče predelovati naprej v najbolj kvalitetne pramene za podaljševanje in zgoščevanje las.

  • Pravi lasje iz Indije vsebujejo  zdravo povrhnjico in se zaradi tega lahko česejo
  • Prave lase iz Indije dobi Great Lengths že razvrščene po barvi in debelini. Tako so dani najboljši pogoji za skrbno in dragoceno predelavo. 
  • Genetska struktura indijskih las je podobna evropskim in severno-ameriškim lasem v presenetljivih pogledih. Pravi lasje iz Indije so zato bolj primerni kot katerikoli drugi lasje, ker se z vašimi lasmi bolje spojijo. 

Lasje, ki jih uporabljamo za podaljševanje ali za zgoščevanje, morajo ustrezati posebnim zahtevam. Zato je izvor las zelo pomemben, kajti le pod posebnimi pogoji lahko lasje oplemenitijo kvaliteto končnega izdelka. Edinstvenost Great Lengths se začne prav tu. 

Great Lengths uporablja namreč izključno le prave lase iz Indije. Ti kvalitetni in  zdravi lasje izvirajo od žensk, ki lase v okviru religioznih ritualov prostovoljno podarijo.

100% ethical & traceable