MENU

Poreklo las

100% naravni indijski lasje – Great Lengths

poreklo las Great Lengths

INDIJSKI LASJE GREAT LENGTHS – IZREDNO PRIMERNI ZA PODALJŠEVANJE LASGreat Lengths blonde
Great Lengths uporablja 100 % naravne človeške lase najboljše kvalitete

To so svileni indijski lasje v deviškem stanju. Genetsko so indijski lasje zelo podobni evropskim lasem. So izvrstne kvalitete, ker še nikoli niso bili izpostavljeni kemičnim obdelavam. Zato so tudi izredno primerni za podalševanje las. Great Lengths uporablja le lase, katerih vsi sloji povrhnjic ležijo v isti smeri, od korena do konic, in se ne morejo poškodovati. Podaljšani lasje se zaradi tega lepo prepletejo z vašimi lasmi, tako da  izgleda popolnoma naravno. Great Lengths uporablja najboljše lase na svetu; to so 100% naravni človeški lasje, izključno iz indijskih templjev. Naši lasje so takšni, katerih vsi sloji povrhnjic ležijo v isti smeri, od korena do konic, in se ne morejo poškodovati, zato ni potrebno uporabljati agresivnih kemikalij za dosego lepe pričeske.

KEMIČNA OBDELAVA ZA IZČESANE LASE -NEPRIMERNI ZA PODALJŠEVANJE LAS

Da bi jih stanjšali in zmehčali, jih moremo kemično obdelati, kar pa uniči plast povrhnjice. Tako postenejo lasje krhki in lomljivi. Lasje so premazani s silikonsko plastjo, kar ustvarja zdrav videz. Ampak le za kratek čas! Na začetko so lepi in in sijoči, ampak že bo nekaj pranjih se silikonska povrhnjica izpere in lasje postanejo suhi in lomljivi.

EVROPSKI LASJE – NEPRIMERNI ZA PODALJŠEVANJE LAS 

Evropski lasje so zelo tanki in jih zelo malo na tržišču.  Le nekaj žensk je pripravljena darovati svoje lase trgovcem za lase in če jih že, lasje ne smejo biti kemično obdelani. To pa je malo verjetno….!

KITAJSKI LASJE – NEPRIMERNI ZA PODALJŠEVANJE LAS 

Čeprav so kitajski lasje na tržišču v velikih količinah, pa niso združljivi z našimi, ker imajo okrogel prerez, ki je  v nasprotju evropskem ovalnem prerezu in lasje so tudi predebeli. Ti lasje se večinoma uporabljajo za lasulje in tupeje, ki jih suho čistimo in tako ostaneta silikonski premaz in sjaj.

IZČESANI LASJE – NEPRIMERNI ZA PODALJŠEVANJE LAS

Na tisoče indijskih žensk zbira svoje lasje pri česanjo. To so lasje različnih dolžin, debelin in barv. Rezultat takšnega zbiranja pa so kupi las, pri kateri leži povrhnjica  v vseh smereh.