MENU

GL Tapes

GL Tapes by Great Lengths

Tape samolepilni lasni podaljški 

HITRI LUKSUZ

Hitri podaljški! Seveda!

Popolna kvaliteta od Great Lengths!

Fleksibilne kod še nikoli prej!

Tape podaljški v luksuzni kvaliteti!

 

TAPES V LUSKUZNI KLASI

GL Tapes su od Great Lengths.

To pomeni visokokvalitetni lasje do konic.

Prameni vsebujejo dragoceno povrhnjico.

Enostavno in hitro se namestijo v vaše lase.

Vaši lasje imajo popolnoma naraven izgled in jih je enostavno česati.

Občutite luksuz.

 

HITRA SPREMEMBA 

Daljši lasje, čudovit volumen. Senzacionalni efekti barv. Tudi pri zelo tankih las je možno narediti čuda s GL Tapes. Ker so od Great Lengths , seveda ostanejo podaljški nevidni. Viden ostane samo efekt in to do osem tednov, potem se lahko GL Tapes ponovno vstavijo.

NOVA ENOSTAVNOST 

Ko je življenje lahko, veselje ni daleč. Vse bolj si želimo kar je lahko in enostavno. Tako se tudi GL Tapes vključijo naše življenje. Nikoli prej podaljšanje ali zgostitev las ni bila tako enostavna. Par korakov in brez uporabe aparata so prameni vgrajeni.

ČUDOVITA IZBIRA ODTENKOV

Great Lengths ima v ponudbi široki izbiro odtenkov, dolžine in strukture. GL TAPES seveda sledijo ta primer in so dostopni v dolžinah 25 cm, 35 cm, 45 cm in 55 cm. GL TAPES Fashion, Rooted i Bronde so dostopni v dolžini 40 cm. Pri izbiri barv ni neizpolnjenih želj. GL TAPES obstajajo v 40 odtenktih. Med njimi mega-trend odtenki kod Rooted.

 Tape podaljški & Tape in podaljški

Tape podaljški & Tape in podaljški – njihov naziv je: GL Tapes! Čudovita kvaliteta iz hiše Great Lengths.


 

EDINSTVENA FLEKSIBILNOST

Tape držijo fantastično, ali se lahko enostavno odstranijo. GL Tapes so bile razvite od Great Lengths v sodelovanju z vodečim specijalistima, kateri so omogočili, da se GL Tapes lahko aplicirajo kod DOUBLE ali tudi kod SINGLE Tapes. Fleksibilnost gre še dalje, GL Tapes so idealne v kombinaciji z klasičnim sistemom podaljševanja las. Luksuz se povezuje z luksuzom.

 

GENIALNA PONOVNA UPORABA

GL Tapes se lahko ponovno uporabljajo več krat. Najkasneje po osmih tednih vaš pooblaščen Great Lengths frizer vam ponovno vstavi GL Tapes. Hitra in enostavno ponovna uporaba.